12 évnél idősebb gyerek kedvezmény
Közel a tengerparthoz Közel a tengerparthoz
Városközpont közeli Városközpont közeli
Csúszda Csúszda

* Gyermek kedvezmény: 12 éves korig (a kivételekért használja a szűrő opciót)
36.900 Ft-tól
Kastel Hotel

Kastel Hotel

Crikvenica / Crikvenica / Horvátország

A romantikus hangulatú szálloda Crikvenica belvárosában található, közvetlenül a kavicsos tengerparton, a Dubracina folyó torkolatánál. Szomszédságában helyezkedik el az a katolikus templom, melyről a várost elnevezték.

book now
54.900 Ft-tól
Pastura Hotel

Pastura Hotel

Brac sziget / Brac sziget / Horvátország

A Hotel Pastura épülete közvetlenül Postira kavicsos strandján fekszik, a Brac-szigeten. A település központja 50 méterre található.

book now
43.900 Ft-tól
Jadran Hotel

Jadran Hotel

Krk sziget / Krk sziget / Horvátország

A szálloda közvetlenül a Kék zászló díjas, apró kavicsos tengerparton található Krk-szigeten, Njivice üdülőközpontja 200 méter. A hotel teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Kvarner-öbölre, Rijeka és Opatija felé.

book now
54.900 Ft-tól
Velaris Hotel

Velaris Hotel

Brac sziget / Brac sziget / Horvátország

A szálloda Brac sziget északi részén, Supetar központjától 1 km-re, kedvelt turista övezetben található. Kristály tiszta víz és hosszan elnyúló strand várja a nyaralni vágyókat számos gyönyörű kikötővel. A helyet érintetlen környezete, és gyönyörű fenyőfái miatt a nyugalom szigetének is szokták nevezni.

book now
35.900 Ft-tól
Uvala Scott Hotel

Uvala Scott Hotel

Kraljevica / Kraljevica / Horvátország

A szálloda Kraljevica városában található, közvetlenül a Krk-szigetre vezető híd lábánál. Tengerpartja mentén hangulatos sétány vezet mind Krk-sziget irányába, mind pedig Ostro városka felé.

book now
53.900 Ft-tól
Jakov Beach Hotel

Jakov Beach Hotel

Sibenik / Sibenik / Horvátország

A Solaris szálloda komplexum tagjaként a szálloda Sibenikben található. A sportpályákhoz közel, a Solaris családi strandtól pár percnyi sétára. Áprilistól-októberig tart nyitva.

book now
58.900 Ft-tól
Medena Hotel

Medena Hotel

Trogir / Trogir / Horvátország

A szálloda Trogirtól 5 km-re, Splittől 7,5 km-re, egy 60 hektáros fenyőerdőben fekszik. Seget halászfalu csodás promenádja csupán 2,5 km-re található. A hotel 150 méterre helyezkedik el a sziklás-kavicsos tengerparttól, ahol fürdőcipő viselését javasoljuk.

book now
Nincs több találat.